Coronavirus: Hoe gaat van Rugge ermee om?

Vanuit de overheid worden ingrijpende maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) in te dammen. Bij van Rugge optiek voeren wij ook diverse maatregelen door.

Om de kans op verspreiding zo laag mogelijk te houden, vragen wij u allereerst om – volgens de richtlijnen van het RIVM – thuis te blijven wanneer u verkouden bent, keelpijn heeft, koorts heeft en/of zich niet fit voelt. Ditzelfde vragen wij ook aan onze collega’s. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon en e-mail (0545-291391 of  info@vanruggeoptiek.nl)

  • We hanteren de normale openingstijden
  • We proberen de gepaste afstand welke voorgeschreven is door het RIVM zoveel mogelijk na te leven. Echter in ons vakgebied is het nemen van afstand tot de klant lastig, we vragen u zelf een inschatting te maken of een bezoek aan een van onze vestigingen nu noodzakelijk is.
  • We nemen de hygiëne in acht. We maken pinapparaten, deurklinken en andere zaken regelmatig schoon.
  • We wassen na elke klant onze handen.

UPDATE:

*per 11 Mei gaat het nieuwe sectorplan Optiek in werking waardoor wij weer, zei het met goede voorzorgsmaatregelen, ons vak kunnen en mogen uitvoeren.

*Oktober 2020 het sectorplan blijft nog steeds van kracht. Wel adviseren we om een mondkapje te dragen bij ons in de winkel indien mogelijk. Verder kunt u op de site van het R.I.V.M. kijken wanneer het verstandig is om een bezoek aan ons nog even uit te stellen.