Audicien

Audio/Audicien

Bij ons kunt u ook hoortoestellen aan laten meten. Jan is al 20 jaar audicien en heeft zodoende al veel ervaringen opgedaan in het vakkundig aanpassen van hoortoestellen. Mede door de toenemende vergrijzing en de vraag naar hoortoestellen hebben wij ons daar ook meer op toegespitst. Sinds enkele jaren hebben wij zelfs een aparte audiciens ruimte om zo te voldoen aan alle eisen die worden gesteld aan audiometrie. Wij zijn daarom ook STAR gecertificeerd en zijn aangesloten bij de Hoorprofs organisatie.

 

StAr-Logo-JPGLogo HoorProfs origineel

 

Uw gehoor en uw wensen vormen het uitgangspunt van onze hoorzorg. Dat vullen we aan met aandacht voor onze klanten en passie voor ons vak. Wij zijn ervan overtuigd dat op die manier altijd een goede hooroplossing te vinden is voor elk hoorprobleem. 

Gehoortest

Wilt u een nauwkeurige test? Wij beschikken over een speciale ruimte en moderne apparatuur om uw gehoor precies te meten. Dit doen wij liever op afspraak omdat het nogal wat tijd vergt om de test af te nemen en om met deze uitslag tot een op maat gemaakte oplossing te komen. Dit gebeurt natuurlijk altijd in goed overleg met de klant. Zo nodig adviseren wij u natuurlijk een afspraak te maken met een KNO-arts of een audiologisch centrum.

Informatie en meer

Kijk op hoorzorgaanhuis.nl 

DSCF1021

Nieuwe ruimte sinds Oktober 2014

 

 

 

 

 

 

 

 

Altijd de beste hoorzorg

Onze dienstverlening stopt niet als u heeft afgerekend. Wij weten namelijk dat gehoorkwaliteit kan veranderen. Bij ons bent u daarom altijd welkom met vragen, voor een controle of een correctie in de afstelling. Prettig voor u, maar ook voor ons. Alleen op die manier kunnen we namelijk de beste hoorzorg garanderen.

decibelmeter_jpeg

Decibelmeter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gehoortest

hoortest