Monturen & Brillenglazen

brilpresentatie:

In onze winkel hebben wij gekozen voor een duidelijke brilpresentatie. Geen brillen in laden of kasten maar gewoon op een standaard. Zo krijgt de klant een goed overzicht van ons brede assortiment en kan zo zelf een keuze maken met of zonder hulp van ons. Ook is er een aparte hoek voor zonnebrillen van klassiek tot zeer modieus.

van Rugge Optiek  gefotografeerd voor Optometriemagazine  van Rugge Optiek  gefotografeerd voor Optometriemagazine  van Rugge Optiek  gefotografeerd voor Optometriemagazine

 Merken:

Een greep uit onze merken (staan er niet allemaal op)

Mihael kors Polo  Vogue

Look  logo-titanflex  jaguar-logo-2

ck  Emporio armani humphrey

Guess  inface

menrad  davidoff  Augusto valentini

849e3adpaXhTedXEC  19883bIuFZmh3XDT5

 

 

 

 

kinderbrillen:

Voor de aller kleinsten onder ons hebben we ook een ruim assortiment (meer dan 60!)  hele leuke en kleurrijke kinderbrillen.

 

van Rugge Optiek  gefotografeerd voor Optometriemagazine

 Optikam:

Voor degene die vanwege zijn of haar sterkte moeilijkheden hebben met het goed zien tijdens het passen hebben wij een optikam. Dit is een computerscherm met een camera waardoor je beter kunt zien hoe een montuur staat. Natuurlijk staan wij ook bekend om de service om enkele monturen op zicht mee te nemen naar huis om zo tot een goede keuze te komen mocht u er in de winkel niet uit komen

.g11

Brillenglazen:

Tegenwoordig ziet men door de bomen het bos niet meer. En met de verkeerde glazen in de bril al helemaal niet. De keuze van brillenglazen is tegenwoordig enorm groot. Niet alleen in de soorten enkelvoudig, dubbelfocus en multifocale glazen, maar ook in visuele mogelijkheden, materialen, uitvoeringen en merken.Wij werken veel met vaste glasleveranciers om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen. Wij zullen u dan ook adviseren omtrent de mogelijkheden, afhankelijk van uw sterkte van brillenglazen en u wensen omtrent het gebruik (werk, hobby, autorijden etc.). Het kijkgedrag van de mensen is in de loop der jaren natuurlijk zeer veranderd. Nu men meer met nabij werk te maken heeft zoals mobiel/computer is meer comfort voor deze afstand wel fijn. Een comfortabel glas zorgt natuurlijk ook voor een betere aanpassing en natuurlijker zicht.

 

LogoEssilor  rodenstockenot_logo

 

Hieronder een overzicht in opbouw van de multifocale glazen. Buiten deze kaart bestaan er natuurlijk nog veel meer glastypen. Laat je hierover informeren in de winkel. 

 

Multi_eyecast