Natuurlijk, jij bent connected, net als de rest. Je appt, mailt, deelt via Facebook, Strava, Runkeeper of Instagram. Je kijkt zo wat af op je mobiel of tablet. We zijn ongemerkt veel online. Denk maar aan bankieren, shoppen, navigeren of nieuws lezen. Zelfs als je kiest om even offline te zijn, dan ben je stiekem nog altijd connected. Want bedenk maar eens hoe jij films kijkt, kookt, gamet, muziek luistert, sport of welke andere hobby dan ook. Als je er zo naar kijkt, dan leven je ogen het leven van een topsporter. Altijd bezig. Soms met details, dan weer met de grote lijn.

Reden genoeg om te kiezen voor glazen die je bij al jouw bezigheden optimaal ondersteunen. Kies daarom voor Eyezen brillenglazen.

Topsporter of bankzitter?

Bingewatching is de nieuwste hype in televisieland. Dat klinkt meer als iets voor een luie couch potato. Maar vergis je niet. Voor jouw ogen is dit bankzitten ware topsport. Essilor Eyezen brillenglazen zijn speciaal ontworpen voor iedereen die altijd connected is. De glazen bieden de hele dag ontspanning voor jouw ogen en houden rekening met alle kijkafstanden. Prettig als je sport of veel op je mobiel zit.

Rust of risico?

Omdat wij altijd connected zijn, krijgen onze ogen nagenoeg geen mogelijkheid om goed te ontspannen. Zoals elke topsporter weet, ligt dan het risico van overtraindheid en blessureleed op de loer. Met een goede uitrusting verklein jij dat risico. Daarom heeft Essilor de Eyezen brillenglazen ontwikkeld voorzien van het Eye Protect SystemTM . Deze brillenglazen ondersteunen jouw ogen, beschermen tegen schadelijk UV en blauwviolet licht, zorgen voor een natuurlijke kijkhouding en voorkomen vermoeide ogen. En meer rust is minder risico.