Goed gezien ik ben Jan Willem Kooiker. Ben 43 jaar oud en zit al meer dan 20 jaar in het vak. Mijn ouders zijn al voor dat ik op de wereld was begonnen met het opzetten van de winkel. Hierdoor is het mij natuurlijk met de paplepel ingegoten. Nadat ik de middelbare school had afgerond ben ik gaan studeren in Utrecht. Daar zit de enige opleiding tot optometrist van Nederland. Na dit afgerond te hebben ben ik naast het werk in de winkel ook gaan werken in het SKB te Winterswijk. Dit in combinatie met de jaren lange ervaring zorgt ervoor dat ik veel optometrische onderzoeken uitvoer en ook gerichter kan verwijzen. Sinds 2017 heb ik de zaak van mijn ouders overgenomen en probeer het net zo goed te runnen als dat mijn ouders hebben gedaan in al die jaren. Ik zie u graag in de winkel.

jan willem eten

Hallo allemaal!
Ik ben Kelly Bleumink en ben 30 jaar. In 2015 ben ik hier begonnen als stagiaire vanuit de opticiens-opleiding voor een stage van drie dagen in de week.  Deze vierjarige MBO-niveau 4 opleiding heb ik gevolgd te Deltion College in Zwolle. Mijn diploma tot opticien heb ik in 2017 behaald. Sindsdien ben ik hier blijven werken. Jullie zien mij hier vier dagen in de week, van dinsdag tot en met donderdag en zaterdag. Daarnaast heb ik nog een tweejarige opleiding tot contactlens-specialiste gevolgd.
Opticien zijn is een breed vak, van oogmetingen verrichten tot een goed advies geven welk montuur bij u past. In de werkplaats zorg ik ervoor dat de brillenglazen geslepen worden en mooi in uw montuur gemonteerd worden.

Tot ziens in de winkel.
Groetjes Kelly!

Ik  ben Jan Kooiker. In de tachtiger jaren, na jarenlang als technisch tekenaar en tevens monteur te hebben gewerkt, ben ik in de optiek gerold. De zaak was eerst van de familie Pot die de winkel hoofdzakelijk als juwelier bestierden. Er was een kleine afdeling optiek en daar is uiteindelijk de focus op gelegd. Na veel avondstudies in Rotterdam is dit eerst bekroond met een opticiens diploma en later ook nog de specialisatie contactlens specialist en (oude stempel) optometrie. Daarna ook nog het diploma audiciën gehaald. Hier ligt de laatste jaren steeds meer mijn focus zodat we iedereen met oog en oor problemen kunnen bedienen. Tot horens

BV