Wie zijn wij

 

 

Voorstellen:

 

Het familie bedrijf wordt gerund door de familie Kooiker. Jan-Willem Kooiker senior is naast MBO optometrist en contactlens specialist ook STAR gecertificeerde audicien. Hij is daarom ook de aangewezen persoon die u alles kan vertellen over de nieuwste ontwikkelingen en veranderingen die er zijn op het gebied van de hoortoestellen. Met alle ervaring van Christa Kooiker komt u zeker tot een goede montuurkeuze. Zij is ook degene die de inkoop verzorgt en dus precies weet wat de mode is en wat er bij een bepaald gezicht past. Jan-Willem Kooiker junior is na zijn HBO studie optometrie ook gelijk in het bedrijf komen werken. Hiernaast is hij ook nog 6 jaar in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix  te Winterswijk werkzaam geweest. Bij Jan-Willem kunt u dan ook terecht voor alle medische vraagstukken die betrekking hebben op de ogen. 

 

van Rugge Optiek  gefotografeerd voor Optometriemagazine

 

De winkel:

Wij zitten in een mooi pand van al meer dan 100 jaar oud. Door de jaren heen zijn er al weer veel verbouwingen gerealiseerd waarvan we de laatste in Oktober dit jaar (2014) hebben afgerond. De winkel heeft aan de buitenkant een duidelijke uitstraling. Mede door het nieuwe marktplein is onze zijkant nog meer een blikvanger geworden. Ook zijn we hierdoor nog beter bereikbaar en aan parkeergelegenheid geen gebrek. Onze grote ramen zijn ideaal om ons naar de buitenwereld toe te profileren. Daarom zorgen we er om de 6 weken voor dat we weer een mooie etalage hebben. Deze wordt altijd goed ontvangen door de mensen en wordt gerealiseerd door Diekman Etaleurs gespecialiseerd in optiek-etalages. Zodra men binnen loopt stuit men op een ruime toonbank. De winkel zelf is zo ingericht dat de brillen er goed uitkomen. Voor de refractie is er natuurlijk een aparte ruimte alsmede voor de audicien. Hierdoor proberen we ook een duidelijke scheiding te maken tussen het medische en verkoop aspect.

 

foto_home  van Rugge Optiek  gefotografeerd voor Optometriemagazine  DSCF0756

van Rugge Optiek  gefotografeerd voor Optometriemagazine  van Rugge Optiek  gefotografeerd voor Optometriemagazine  DSCF0755